~ Angelski reiki~

KAJ JE ANGELSKI REIKI?

Angleski reiki je sistem zdravljenja, ki združuje angele in reiki. Pri tej metodi se povežem z najvišjimi angelskimi energijami, ki nam pomagajo doseči pozitivne učinke  na področju zdravja, harmonije, modrosti in ljubezni.  Njegova uporaba deluje predvsem v smer pozitivnih občutij, veselja, radosti in dobrih odnosov. Po večkratnih terapijah z angelskim reikijem pride do močne osebne transformacije in dviga zavesti.

KAKO POTEKA REIKI TERAPIJA S POMOČJO ANGELOV?

Za pomoč pri terapiji pokličem štiri glavne nadangele (Mihael, Gabriel, Rafael in Uriel). Razumevanje angelov ni v nobenem primeru pogojeno z verskim stališčem in cerkvijo. Angeli in nadangeli so čista duhovna bitja, ki bivajo na subtilnem transpersonalnem nivoju. Ta ljubeča bitja pridejo k nam na pomoč le, če jih posebej prosimo. Zdravilna energija angelov se prepleta skupaj z energijo reikija v prečudovitem občutku Božjega prejemanja, zato je čisti blagoslov prejeti takšen tretma.

Terapija traja 60 minut in je sestavljena iz kratkega pogovora in terapije. Angelska reiki terapija lahko poteka tudi na daljavo (iz udobja vašega doma). 

ENA terapija

Traja 60 min, lahko poteka tudi na daljavo. 

Cena: 40 evrov, na daljavo: 25 evrov.

4 terapije

Vsaka terapija traja 60 min.

Cena: 155 evrov, na daljavo: 95 evrov.