~ Mnenja o terapijah ~

IMAM VEČ ENERGIJE

Moram povedati, da se po tvojih terapijah na daljavo neizmerno boljše počutim. Veliko več energije imam, bolj sem vesela, probleme hitreje rešim in ne ostajam več v svojih slabih mislih. Tisočkrat hvala, Patricija. Bi pa enkrat prišle k tebi še na terapijo v živo.

Polona, po štirih terapijah na daljavo

Hvaležna

Ne spomnim se kdaj in zakaj sva imeli prvo terapijo, vem pa, da je bila terapija na daljavo. In ta terapija je spremenila vse. Pogled, vero in moje zaupanje v energije in terapije na tem nivoju.

Ko nekdo, ki te ne pozna, nima pojma kdo si, kaj počnes, kakšna je tvoja preteklost in kakšna sedanjost, ne ve s čim se trenutno ukvarjaš spoprijemaš, kaj rešuješ, po terapiji na daljavo pokliče ali napiše stvari, ki jih veš le ti in nihče drug, ostaneš brez besed. Takrat sem vedela, da je to to in da lahko ta način pomaga spremeniti in izboljšati vse aspekte mojega življenja. Od takrat več ali manj redno hodim k Patriciji na terpije oz. po potrebi.

Terapija lahko bodisi energetsko pomaga mojemu telesu in počutju ali pa izpostavlja, rešuje, čisti večje globje stiske, težave celo karmične stvari. Včasih se sprašujem kako sem prej zmogla brez takega načina.

Sama preferiram terapije v živo, vendar so včasih terapije na daljavo celo močnejše in učinkovitejše ter seveda lažje časovno dostopne. Terapije priporočam vsakomur, ki se sooča s kakršnokoli težavo, stisko, utrujenostjo, zmedenostjo in ne zna najti rešitve, kajti zadeva je lahko globlja in nezavedna, kar pomeni, da je ne moremo rešiti s svojim razmišljanjem, naj bomo še tako zbrani, “zdrave pameti”  in željni rešitve.
Hvaležna.

Andreja

POSTAL JE ČUTEČ

Filip je zelo spremenjen. Na boljše. Še ima tiste izpade, ampak res zelo, zelo malo. Ko noč in dan razlika. Več se tudi stiska. Tak čuteč je postal. Nič več ni agresiven.

Mnenje mamice po več srečanjih z zdravljenjem z reikijem in karmično diagnostiko

STORILA SEM PRAVI KORAK

Ko sem kontaktirala Patricijo nisem vedela, če je to sploh prav, saj si iskreno nisem znala predstavljati, v kaj se podajam. Prebrala sem nekaj stvari o reikiu, a dokler sam ne preizkusiš ne veš, če ti to lahko pomaga. Mislim, da mi je bilo vse malo lažje, saj sem Patricijo poznala že od prej, saj se je meni vseeno lažje prepustiti nekomu, če ga poznaš. Pred prvim obiskom sem bila zelo nervozna, se prav spomnim, kako sem kar nekaj časa sedela v avtu, saj nisem bila prepričana, če je to prava stvar zame. Ko sva se videli in se pogovarjali je bilo začutiti zelo dobro in pozitivno energijo, ki jo oddaja Patricija. Pogovor je kar tekel, bila je zelo oprta za vse težave, katere sem ji zaupala. Po prvi terapiji nisem bila prepričana, če je to zame, saj nisem začutila nobene spremembe, ampak kot vsi vemo se spremembe ne zgodijo v trenutku, zato sem se odločila, da bom še naprej poskušala s terapijami. Vsake terapije sem se veselila, saj mi je Patricija vedno podarila veliko pozitivne energije, tudi če sem bila še tako na dnu tisti dan. V takih dnevih se nisva pogovarjali, jaz sem se samo ulegla in se prepustila njeni čarovnij. Med samo terapijo sem se počutila odlično, pogovori in njeno znanje je počasi pozitivno vplivalo name, zadeve so počasi odpirale, velikokrat je bilo težko, ampak sva bili vmes tudi v stiku, če sem potrebovala prijetne in tople besede, sem vedela na koga se lahko obrnem. Zavedala sem se, da sem storila pravi korak, ko sem stopila v stik z njo. Vsak trenutek z njo je neprecenljiv in res sem hvaležna, da lahko z njo delim lepe in težke trenutke.

Sabina