~ SPOZNAJ ME ~

Patricija Starič, dipl. vzgojiteljica predšolskih otrok in dipl. socialna delavka, mamica, žena, ljubiteljica knjig, živali in narave.

Že od nekdaj so me zanimale različne duhovne prakse. Ko sem postala mamica sem za našo družino začela iskati alternativne pristope, ki nam bi pomagali do zdravja in boljšega počutja.

Sama sem se začela ukvarjati z jogo, ki mi je povrnila moč, gibljivost in sproščenost za soočenje z vsakodnevnimi izzivi. Vzporedno pa sem hčerki večkrat peljala na zdravljenje z bioenergijo. Tako se je začela moja pot raziskovanja in učenja različnih naravnih in energijskih pristopov do boljšega počutja.

Pridobljena znanja

Leta 2017 sem se vpisala na Ustvarjalno akademijo Pesem duše, ki mi je zagotavila osebno in duhovno rast ter nove tehnike terapevtskega dela. Po dvoletnem izobraževanju sem pridobila naslednja znanja:

Reiki 1. stopnja (2017), 2. stopnja (2018) in 3. stopnja (2019)

Reiki učiteljica (2020)

Karmična diagnostika (2019)

ThetaHealing® (2017)

Šamanizem

Regresija

Progresija

Čiščenje čaker

Energijsko čiščenje prostora

Ker sem mnenja, da se nikoli ne nehamo učiti, še vedno raziskujem in se izobražujem naprej. Leta 2021 sem spoznala Angelski Reiki in naredila mojstrsko stopnjo. Leta 2021 je nastal moj Čarobni svet energij, kjer poskušam ljudem pomagati do boljšega počutja. Vsekakor sem v teh letih spoznala in razvila svoj pristop, kjer jim pomagam dvigniti njihov potencial in vitalno življenjsko energijo. Kako? 

"Vsakega posameznika sprejmem kot individualno bitje svetlobe, ki si zasluži, da prisluhnem njegovi zgodbi."
Patricija Starič

Eden izmed mojih najljubših pregovorov je: »Zdrav duh v zdravem telesu«, zato redno vadim jogo. Ko sem spoznala koliko pozitivnih učinkov ima joga za odrasle, sem začela jogo izvajati tudi s svojima hčerkama in postopoma sem jo začela vključevati v svoje delo v vrtcu, kot vzgojiteljica predšolskih otrok. Začutila sem, da bi to vrsto vadbe ponudila tudi drugim in leta 2018 sem opravila izobraževanje za Učiteljico joge za otroke. Tako so se začele moje sobotne ure Čarobne joge za otroke v Športnem centru Baza. Leta 2019 sem opravila izobraževanje za Učiteljico čuječnosti za otroke in najstnike. Ker so otroci iz moje skupine za jogo za otroke postajali vse starejši, so si zaželeli, da bi imeli tudi jogo za najstnike. Tako sem leta 2022 opravila Učiteljski tečaj joge za najstnike in tečaj Tehnike za umiritev in sprostitev otrok.