~ Reiki terapije ~

KAJ JE REIKI TERAPIJA?

Reiki je japonska tehnika naravnega zdravljenja, ki jo je leta 1922 razvil japonski budist Mikao Usui. Je univerzalna življenjska energija, ki se izvaja s polaganjem rok. Je nežna energija ljubezni, ki telo povrne v pravo ravnovesje. Deluje sproščujoče na um, telo in duha. Odstranjuje bolečine, blokade, stabilizira čustva in celostno deluje na človeka. Terapija traja 60 minut in je sestavljena iz kratkega pogovora in terapije. Reiki terapija lahko poteka tudi na daljavo (iz udobja vašega doma). 

UČINKI REIKIJA:

Reiki je tehnika energijske podpore, ki vam lahko pomaga, da ponovno vzpostavite porušeno ravnovesje. Vsak posameznik pri reiki metodi napreduje na svoj način, v svojem ritmu, a priporočljivo je narediti 4 zaporedne tretmaje, v razmaku 14ih dni, da se težave in bolezni odstranijo, tako pride do bojšega psiho-fizičnega počuja in osebne rasti. En tretma traja 60 minut. Reiki terapija lahko poteka tudi na daljavo (iz udobja vašega doma).

Pri prvem srečanju namenim nekaj več časa pogovoru in izmenjavi informacij o zdravstvenih težavah in vaših vprašanjih glede poteka terapije, nato se terapija šele prične. Terapije potekajo v mirnem, sproščenem okolju, ob glasbi s theta valovanjem, svečkah in podpori kristalov. Energija teče mimo srca preko dlani, ki jih premikam po telesu po energijskih centrih oziroma čakrah, te so odgovorne za to, da sprejemajo energijo, nato polagam roke še na točke, kjer je zmanjšan pretok energije ali na obolela mesta.

Novorojenčki in dojenčki so zelo dovzetni za nežno naravo reiki energijske tehnike. Reiki energija je energija ljubezni, ki otrokom pomaga in jih energijsko opolnomoči, ko so še v maternici, po rojstvu in ko so že dojenčki. Pomaga jim pri krepitvi zdravja, imunskega sistema, blaži kolike, razdražljivost, nespečnost, pri neješčih otrocih spodbudi apetit in pripomore k zdravemu razvoju telesa. Po svetovanju in reiki terapiji pride do čudovite energijske izmenjave ljubezni tudi med mamico in otrokom, saj ju še bolj poveže in vzpostavi harmoničen odnos.

Igrivo, zabavno, sproščeno in nasmejano. Otrokom vedno ponudim med terapijo pripomočke za dihalne vaje, zanimive knjige, kristale, senzorične igrače, afirmacijske karte in igrače za sproščanje napetosti. Naj strah ali sram pred tem, da vaš otrok ne bo sedel pri miru, ne bo ovira pri izbiri zdravljenja z energijsko reiki terapijo. Otroci se med terapijo lahko crkljajo pri staršu v naročju, lahko se skrijejo pod mizo ali pa raziskujejo terapevtsko sobo. Najbolj pomembno je, da je vzdušje sproščeno, ne rabimo skrbet ali tehnika vseeno deluje ali ne, saj je energija inteligentna in vedno steče tja, kamor jo najbolj potrebujemo. 

In zakaj je reiki energijska terapija priporočljiva za otroke?

  •  krepi imunski sistem
  • zmanjša razdražljivost
  • pomaga pri okrevanju po poškodbah
  • izboljša spanec
  • krepi samozavest
  • pomaga pri premagovanju vedenjskih vzorcev
  • uravnava delovanje čaker

Reiki je univerzalna življenjska energija in energija se ne more izničiti, lahko pa se transformira, lahko teče tudi izven prostora in časa. Zato reiki terapijo lahko izvajam tudi na daljavo. Energijo lahko pošiljam tudi v druge kraje in druge konce sveta. V resnici je reiki terapija na daljavo še bolj učinkovita in močnejša kot v živo. V dogovoru z vami, lahko uporabljam, poleg reikija, tudi druge metode (npr. karmično diagnostiko, angelski reiki) ter podporo kristalov in tako je zdravljenje še bolj učinkovito. Terapijo se lahko izvede med tem, ko počivate in ste v budnem spanju ali med tem, ko že spite. Po zaključeni terapiji vam posredujem poročilo o vašem stanju, o vzroku za vaše težave, v kolikor je ta razviden in o odstranjenih blokadah.

ENA terapija

Traja 60 min, lahko poteka tudi na daljavo. 

Cena: 40 evrov, na daljavo: 25 evrov.

4 terapije

Vsaka terapija traja 60 min, priporoča se izvajanje na 14 dni. 

Cena: 155 evrov, na daljavo: 95 evrov.