~ Darilni bon~

Podarite svojim najdražjim le najboljše in jim omogočite, da s pomočjo energije zasijejo v svoji najlepši luči

DARILNI BONA ZA SPROSTITVENI REIKI TRETMA

Reiki je univerzalna življenjska energija, ki se izvaja s polaganjem rok. Je nežna energija ljubezni, ki telo povrne v pravo ravnovesje. Deluje sproščujoče na um, telo in duha. Odstranjuje bolečine, blokade, stabilizira čustva in celostno deluje na človeka. Terapija traja eno uro in je sestvljena iz kratkega pogovora in terapije. Reiki terapija lahko poteka tudi na daljavo (iz udobja vašega doma).

Cena: 35 evrov

DARILNI BON ZA KOMPLET 4. REIKI TRETMAJEV

Reiki je tehnika energijske podpore, ki nam pomaga, da ponovno vzpostavimo porušeno ravnovesje, vsak posameznik pri reiki metodi napreduje na svoj način, v svojem ritmu, a priporočljivo je narediti 4 zaporedne tretmaje, da se težave in bolezni odstranijo, tako pride do bojšega psiho-fizičnega počuja in osebne rasti. Reiki terapija lahko poteka tudi na daljavo (iz udobja vašega doma). 

Cena: 130 evrov

DARILNI BON ZA KARMIČNO DIAGNOSTIKO

Karmična diagnostika je metoda pri kateri spreminjamo vzorce. Terapija traja eno uro in je sestavljena in pogovora in terapije pri kateri z vpogledom v biopolje človeka odkrivamo izvorne vzroke za težave in bolezni. Pomaga jih razreševati in transformirati ter s tem izničiti njihove vplive na človekovo počutje, odnose in stanje telesa.

Cena: 35 evrov

Darilni bon lahko prevzamete ali naročite osebno, po pošti, preko elektronske pošte ali po telefonu.

 

Patricija Starič s.p.

Čarobni svet energij

Lokacija za terapije: 

Trg komandanta Staneta 12,

Šiška, Ljubljana

Telefon: 051 364 614

E-mail: patricija.mavric@gmail.com