~ Osebno svetovanje s karmično diagnostiko ~

Kaj je karmična diagnostika?

Karmična diagnostika je metoda, ki jo je razvil ruski bioenergetik Lazarev. V Slovenijo jo je pripeljal in uveljavil bioterapevt Marjan Ogorevc. 

Verjetno vsi poznamo slovenski pregovor: »Kakor seješ, tako žanješ«.

Karmična diagnostika temelji na zakonu vzroka in posledice. Je metoda energijskega zdravljenja pri kateri ugotavljamo VZROKE za težave, ki izhajajo iz našega otroštva, naših prednikov ali iz preteklih življenj. Ko raziščem vzroke za vaše bolezni, jezo, zamero in užaljenost, jih lahko s pomočjo metode karmične diagnostike očistim in vzorce energijsko spremenim. Če vzroke ne očistimo, bodo prej ali slej ponovno prišli na površje. Pri tem je zelo pomembno, da ste ob tem iskreni, da priznate svoje napake in ste odprti za vse spremembe, ki jih bo terapija prinesla.

Kako poteka osebno svetovanje s karmično diagnostiko?

Svetovanje se najprej začne s pogovorom o težavi oziroma o razlogu za vaš obisk.

Sledi intiutivni pogled v vaše biopolje, kjer odkrijem vzrok za težavo. To je lahko travma iz otroštva, blokada, vzorec ali škodljivo prepričanje.

V naslednjem delu pride do aktivnega proces transformacije in razreševanja omejujočih in škodljivih vzorcev, travm in čustev ter do izničenja njihovega vpliva na človekovo počutje, odnose in stanje telesa.

Skozi proces transformacije se ozavesti tudi namen duše, zakaj ste si izbrali to izkušnjo. Posledično pride do prebujanja novih občutkov in prepričanj, ki jih vi sami izrazite, da si jih želite v svojem življenju. Ali bo zdravljenje učinkovito pa je odvisno predvsem od tega koliko ste sami odprti za prejemanje energije in koliko ste pripravljeni, da boste nove občutke in prepričanja tudi resnično zaživeli v vsakdanjem življenju. S terapijami sem vam pri tem lahko v oporo in suport.

Terapija traja 60 minut in je sestavljena iz kratkega pogovora in terapije, zdravljenje lahko poteka tudi na daljavo.

Cena: 40 evrov, na daljavo: 25 evrov.

Cena 4. terapij: 155 evrov, na daljavo: 95 evrov